Google+

Peace, Love & Hippieness Bijzettafel

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
maandag, juni 1, 2020 - 22:53

Ben je een hippie? Hou je heel erg van kleurrijke tafeltjes? Misschien vind je de verfspetters wel gewoon leuk. Of is het gewoon een leuk ontwerp? Wat de reden ook is, deze tafel is gemaakt met liefde en plezier, voor jullie allemaal! ❤☮✌🌈🥰

Ik begon met dit bijzettafeltje in de zomer van 2017. Ik was best wel tevreden met het resultaat. En er waren toen al 40 kleuropties. Maar, ik wou een heel grote Hippie set maken voordat ik het zou gaan uploaden. Alleen toen kwam er iets tussen waardoor ik de rest van de items niet kon afmaken (was er dus wel mee bezig). En vervolgens heb ik het tafeltje nooit meer geupload! Ik vroeg pas geleden aan mijn volgers op mijn Nederlandse Twitchkanaal en Instagram om suggesties. En met de feedback die ik heb ontvangen, heb ik nog 24 kleuropties gemaakt haha! Oeps... Dus dat betekent dat er nu in totaal 64 kleuropties zijn.

Het is een volledig nieuwe mesh, en je hebt alleen het basisspel nodig om deze bijzettafel te gebruiken.

Om het in je spel te krijgen: download het ZIP-bestand, en pak het dan uit in de Documenten\Electronic Arts\De Sims 4\Mods map!

Als je de bijzettafel ook in je spel gebruikt, en je deelt screenshots (of video's) online, tag mij dan! Je kunt me hier vinden:

Discord