Google+

Nieuws

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
11 aug 2023 - 02:22

Hubby en ik genieten momenteel van onze vakanties. En wat doen we dan in onze vrije tijd? Nou, oude games spelen zoals Spore natuurlijk. En wat mezelf betreft, ik ben ook nog bezig met het updaten van SporeNetwerk. Nieuw ontwerp (met de kleuren van het ontwerp uit 2005!) en ik ben ook bezig mijn oude creaties op de site te zetten.

In de toekomst zal ik nog vaker creaties van mezelf, Cheetah en onze oudste zoon uploaden die in recente jaren ook nog veel heeft gemaakt. Ik ben ook van plan om regelmatig nieuwe wallpapers te uploaden. En wellicht zal ik wat dingen in de spotlight zetten, zoals mods en de creaties van anderen. Ik zal ook posten over vergelijkbare games.

6 okt 2022 - 17:22

For those of you following me on Twitch, I recently made some changes to my Twitch channel. The biggest and most obvious one being, my new name! Which is RosieSoCosy. ๐Ÿ˜

I used to be SNWgames on Twitch, but I decided to switch things up. I was unhappy with the name. For starters because streamers would always call me โ€œsnowโ€ ๐Ÿ˜’ which is really not what it stood for to begin with. But I used to stream as SNWgames with hubby (Cheetah) who has expressed he isnโ€™t going to stream alongside me on every occassion anymore. He always told me itโ€™s my channel. So yeah, new name!

When I finally get back to streaming I will still stream Sims games every now and then, as well as other classics such as SimCity, Spore and MySims. But as the name suggests, I will also play (other) cosy games. Not exclusively EA games anymore.

To read more about the history of SNWgames and why I changed it to RosieSoCosy, you can read this in depth article on my RosieSoCosy blog!

To clarify, this is simply about the derived name SNWgames. I will still run the SNW sites. Those are not going anywhere. However the SNWgames (non Sims/Spore) game content will be transferred to RosieSoCosy eventually.

19 mei 2022 - 23:54

Vandaag heeft De Sims 2 nieuwe kits aangekondigd. ร‰รฉn daarvan is De Sims 4: Kleine Kampeerders. Er zijn sindsdien 2 screenshots van de nieuwe kit vrijgegeven!

19 mei 2022 - 23:52

Vandaag heeft De Sims 2 nieuwe kits aangekondigd. ร‰รฉn daarvan heet De Sims 4: Maanlicht Chic. Dit zijn 2 nieuwe screenshots van de nieuwe kit!

19 mei 2022 - 23:41

De Sims heeft vandaag 2 nieuwe kits aangekondigd op hun socials!

De eerste is kit #12 en heet De Sims 4: Maanlicht Chic.

Inspired by the Parisian creator, Paola Locatelli, swoon over sophisticated sets ๐Ÿ˜ flowing shirts ๐Ÿ‘• & a slinky dress๐Ÿ’ƒ that can help your Sim find that spark with fashions built to last - even if the romance doesn't ๐Ÿ˜ - in the MoonlightChicKit ๐ŸŒ

De tweede is kit #13 en heet De Sims 4: Kleine Kampeerders.

Calling all night owls ๐Ÿฆ‰ Whether out on the town๐Ÿ’ƒor enjoying time in your backyardโ›บ๏ธ spend the night under the stars with the new The Sims 4 #MoonlightChicKit or The Sims 4 LittleCampersKit! ๐Ÿ˜Ž

Wat vinden jullie ervan? Zijn jullie enthousiast?

Ik kijk persoonlijk heel erg uit naar de Kleine Kampeerders kit! Maar ik ben ook nieuwsgierig naar de Maanlicht Chic kit.

Beide kits zullen uitkomen op 26 mei 2022.

4 mei 2022 - 11:25

Gisteren heb ik gepost over "THIS SEASON IT'S LIGHTS OUT"

We weten nu eindelijk wat het betekent en wat er gaat gebeuren!

The Sims heeft een nieuwe teaservideo gedeeld op Twitter als Facebook met het onderschrift "The fun starts when the sun goes down, so seize the night this season ๐ŸŒ‡"

In de teaservideo zien we een Sim die TV aan het kijken is. De Sim zapt door de zenders heen, zo lijkt het dan toch. Eerst zien we een scene met kinderen die buiten op stoeltjes zitten, dan een vrouwelijke Sim die een kusje naar de camera blaast, gevolgd door een landschap met rotsen, water, en de maan die helder in de lucht te zien is, en we horen huilende wolven op de achtergrond. De laatste scene is een steegje waar we de schaduw zien bewegen. Aan het einde zien we dan een testbeeld op TV met Simlish tekst. En daarna staat er "STAY UP" met "IN THE SIMS" eronder. En wat we eigenlijk wilden weten: "WITH 1 GAME PACK AND 2 KITS" en "COMING MAY/JUNE 2022" oftewel "MET 1 GAMEPACK en 2 KITS" en "KOMT IN MEI/JUNI 2022"

Dus dat is het. Je kunt hieronder de video zelf bekijken:

Het plezier begint als de zon ondergaat, dus pluk de nacht dit seizoen.

Wat denk jij? Was dit wat je had verwacht? Of had je iets anders verwacht?

Ik weet niet wat ik moet denken van de scene met de kinderen. Maar de scene met de dame die een kusje blaast doet me denken aan de matchmaker/kopperlaar feature die we in het verleden hebben gehad. Een soort datingservice voor Sims misschien? Ik weet het niet. Maar ik weet niet wat het anders kan betekenen. Dan is er de scene met de maneschijn en de huilende wolven op de achtergrond. Dat deed me echt denken aan weerwolven. En uiteindelijk dat steegje? Geen idee wat dat betekent. En er staat duidelijk dat er een nieuwe gamepack komt en twee nieuwe kits. Als we kijken naar de speculaties dan zou ik zeggen dat de weerwolven in een gamepack komen, zoals de heksen in Magisch Rijk zaten, wat ook een gamepack was. En de matchmaker/koppelaar feature zou in een kit kunnen zitten, misschien?

3 mei 2022 - 09:53

Vanochtend werd ik wakker en toen had The Sims ineens een nieuwe profielfoto en coverfoto op zowel Twitter als Facebook. De profielfoto heeft een neonachtige plumbob, en tussen "The" en "Sims" in de coverfoto staat dezelfde plumbob (maar dan met het licht aan). Daaronder staat dan nog "THIS SEASON IT'S LIGHTS OUT"

Ik vraag me af waar dat over gaat?

Mensen in de reacties speculeren dat het weer om een refresh van een al bestaand pakket gaat, zoals In de Natuur, Magisch Rijk en Beleef het Samen. Wat denk jij waar dit over gaat?

Hier is ook nog een korte teaservideo!

15 jan 2022 - 17:46

๐ŸšจBIG NEWS!๐Ÿšจ

We're making a game! ๐ŸŽ‰

๐ŸŒค๏ธ PuffPals: Island Skies! ๐ŸŒค๏ธ

Coming soon on Kickstarter! More details to come!๐Ÿ’•

๐Ÿ”— Kickstarter Notify Me page link! ๐Ÿ”—

9 dec 2020 - 18:00

Ho Ho Ho! ๐ŸŽ„๐ŸŽ… Zondag 13 december 2020 heb ik samen met nog 6 anderen een kerstcollab! We gaan 14 uur lang bouwen aan een gaaf kersthuis in De Sims 4. Kom je ook gezellig langs? Dit is het schema!

Volg ons ook alvast, mocht je dat nog niet doen!

๐Ÿ“ท Illustraties door Rosie / SimsNetwerk.
๐Ÿ”  Opmaak door Jessie / TessellateGames.

23 sep 2019 - 18:38

Dit lijkt misschien een heel willekeurig bericht. Maar dat is het niet. Ik ben nu al aan aantal jaar lid van het EA Game Changers programma. Ik ben daar ook zeker trots op. Want ik heb altijd hard gewerkt aan mijn site en allerlei content. Maar er zijn mensen die vinden dat Game Changers alleen zeggen wat EA ons opdraagt (niet waar), en dat we nooit iets van het spel bekritiseren of iets suggereren "wat mensen echt willen hebben" (ook niet waar). Vandaag ga ik schrijven over een feature uit De Sims 2 (en later ook een beetje van De Sims 3) die ik heel erg mis in De Sims 4.

Ik hoop ook dat je als je aan het einde van dit bericht bent aangekomen, je dan het wilt delen via social media (hoe meer mensen dit delen, hoe beter), en dat The Sims studio dit bericht/de collage dan hopelijk ook ziet en dan gaat overwegen om het aan De Sims 4 toe te voegen in de toekomst.

De Sims 4 heeft veel features die we voorheen niet hadden. Maar er missen natuurlijk ook dingen. Soms is dat niet zo erg. Soms zijn het dingen die we gewoon niet zo erg missen. Maar soms zijn het dingen die we WEL heel erg missen. Ik weet zeker dat er mensen zijn die COLLECTIES in De Sims 2 (en later in De Sims 3) vergeten zijn of zelfs nooit hebben gezien. Dus daarom ben ik hier om je eraan te helpen herinneren: WE HADDEN COLLECTIES EN ZE WAREN GEWELDIG!

Ik heb een collage gemaakt van screenshots van de Sims 2 UI (de interface) zoals je hierboven kunt zien.

Collecties in De Sims 2 werden gebruikt om items van uitbreidingen te groeperen, maar ook om thema-items te groeperen. Dus je had een Collectie met Appartementsleven items, maar ook items in de Metro, Gearhead, Bohemian, Groovy, Aziatisch, Middeleeuws, Mission, Koloniaans, Atomic collecties enzovoorts. Ik weet dat we in De Sims 4 categorieรซn hebben, best wel veel ook nog. En dat is echt geweldig en heel erg handig. Maar je kunt niet je eigen categorie maken in De Sims 4. Je kunt niet je eigen collectie van favoriete items maken in De Sims 4. Het zou ontzettend handig zijn als we die feature in het spel krijgen!

Denk er eens over na.

Wat nou als je een Challenge/Uitdaging hebt waarbij Simsspelers alleen bepaalde items mogen gebruiken? Een collectie zou dan echt heel erg handig zijn!

Voor makers รฉn gebruikers van custom content zou het ook een geweldig idee zijn. Ik maak zelf behoorlijk veel CC items, en veel daarvan horen bij een bepaalde collectie. Zou het niet fijn zijn als je die dingen kunt groeperen in een collectie?

Ik vind de kleurenfilters in De Sims 4 soms ook heel handig. Maar soms is het ook enorm beperkt omdat bepaalde kleuren er gewoon niet in zitten. (Waar is turquoise, teal, mint enz? Die kleuren horen niet onder blauw of groen!) Met Collecties zouden we onze eigen favoriete items kunnen groeperen, en ze iedere keer gemakkelijk kunnen terugvinden.

Collecties zouden bij voorkeur gebruikt worden voor items in Bouwen/Kopen (inclusief muren en vloeren!) maar het zou ook super zijn voor CAS (Creรซer een Sim).

In De Sims 2 konden we ook onze eigen icoontjes maken, die we dan dus in het spel konden inladen en gebruiken voor onze eigen Collecties. Ik moedig The Sims studio dan ook aan om niet alleen Collecties terug te brengen, maar om ons ook de mogelijkheid te bieden om externe plaatjes in te laden voor de mapjes.

Ik zou ook dolgraag de mogelijkheid zien om onze Collecties met anderen te delen. Ik begrijp ook dat de Gallery niet de beste plek is om ze te delen, zeker als we

In De Sims 2:ย 

  • Kun je de bestaande Collecties van Maxis gebruiken.
  • Kun je diezelfde Collecties ook aanpassen of verwijderen.
  • Kun je nieuwe Collecties maken.
  • Kun je die ook weer aanpassen of verwijderen.
  • Kun je meer items aan Collecties toevoegen.
  • Kun je icoontjes van het spel zelf gebruiken voor nieuwe Collecties.
  • Kun je ook je eigen gemaakte icoontjes gebruiken.
  • Kun je je eigen collecties delen met anderen.

Tot de dag van vandaag gebruik ik Collecties als in De Sims 2 speel. Het is ontzettend nuttig en ik snap niet zo goed waarom het niet in De Sims 4 zit.

Deze feature zou het spel ZOVEEL beter maken. EA/The Sims Studio, willen jullie alsjeblieft Collecties terugbrengen naar De Sims 4?

Bedankt voor het lezen! Graag delen (zie linkjes hieronder!)

Pagina's

Nieuwsarchief

Discord