Google+

Simpedia: De Sims 2: IKEA Woon Accessoires

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Dit nieuwe pakket voor De Sims 2 bevat hebbedingen van IKEA® voor de belangrijkste ruimtes in de huizen van je Sims, zoals de slaapkamer, woonkamer en werkkamer. Geef de huizen van je Sims een volledige make-over met nieuwe meubels en accessoires gebaseerd op de stijlvolle collectie van IKEA®! Laat het droomhuis van je Sims werkelijkheid worden! Of ze nu verlangen naar een trendy, ruime werkkamer, een chique woonkamer of een gezellige en rustgevende slaapkamer, het ligt allemaal binnen handbereik met De Sims™ 2 IKEA® Woon Accessoires. Stem de woonomgeving van je Sims volledig af op hun persoonlijkheid. Maak een keuze uit nieuwe banken, bedden, tafels, tv-meubels en planken in allerlei kleuren en patronen voor een uniek interieur. Je zet de puntjes op de i met populaire IKEA® kunstwerken, spiegels, verlichting en vazen. Je wordt een topinterieurdesigner voor je Sims dankzij de inspirerende en moderne stijlen van IKEA!

Kenmerken

  • Met de zachte EKTORP Bank, een uniek EXPEDIT Tv-meubel, een bijpassende LEKSVIK Salontafel en een chic wandaccessoire zoals de VÄNNA Spiegel verander je de huiskamer van je Sims in een rustgevende ruimte waar ze zich heerlijk kunnen ontspannen.
  • Je Sims kunnen er weer tegenaan na een nachtje in hun knusse slaapkamer met een nieuw MALM Bedframe, bijpassende MALM ladekast, een prachtig vormgegeven STORM Staande Lamp en een knalrood IKEA PS Vloerkleed.
  • Sims die het liefst thuiswerken verwen je met een werkkamer die optimaal is ingericht om het beste uit een werkdag te halen. De combinatie van de elegante VIKA HYTTAN Tafel, inspirerende KILA Werklamp, het gelikte HELMER Ladeblok en de LACK Wandplank - Zigzag staat garant voor een stimulerende werkomgeving.
Releasedatum VS: 
24 jun 2008
Releasedatum EU: 
26 jun 2008
Releasedatum VK: 
27 jun 2008

Advertentie