Google+

Simpedia: De Sims 4: Strangerville

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Introductie

Los het mysterie op van een duister woestijnstadje.

Start jouw onderzoek en los het mysterie op van een woestijnstadje met een duister geheim.

 

Kenmerken

  • Een andere wereld. Verken StrangerVille, een woestijnstadje gehuld in geheimzinnigheid. Maak kennis met vreemd weer, griezelige stadsmensen, gevaarlijke planten, vreemdsoortige verzamelvoorwerpen en meer.
  • Ontrafel het verhaal. Laat je Sims unieke en geheimzinnige gebeurtenissen beleven. Anonieme busjes rijden door de buurt, overheidsagenten gebruiken geheime afluisterapparatuur en scanners zijn de sleutel tot het opsporen van het ongewone.
  • Kraak de code. Laat je Sims met gebruik van hun militaire training op onderzoek uitgaan en aanwijzingen zoeken om het mysterie van een geheim lab te ontrafelen.
  • Steek je Sims in nieuwe outfits. Maak je Sims klaar om mysteries op te lossen met woestijntenues en legeruniformen, of bereid ze voor op het einde met kleding in een samenzweringsthema, een geheim agent-uitdossing of hazmatpak.
Releasedatum VS: 
26 feb 2019
Releasedatum EU: 
26 feb 2019
Releasedatum VK: 
26 feb 2019

Advertentie