Google+

Simpedia: MySims Party Wii

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Introductie

Creëer een personage, ontdek de stad, feest met de MySims!

Je kunt zoveel plezier beleven met je vrienden in MySims™ Party! Ontdek de stad met je oude vrienden Chaz en DJ Kimmy en maak veel nieuwe vrienden! Creëer het huis en de stad van je dromen met je eigen MySim in de hoofdrol! Je kunt ook robotracen, snowboarden en veel andere nieuwe avonturen ontdekken in dit minigameparadijs!

 

Kenmerken

 • Test je reactievermogen, strategie, intelligentie en snelheid met vele spellen:
  Vind de echte mummie met een zaklamp, splijt een kanonskogel, bak bacon en nog veel meer.
 • De unieke talenten van de MySims:
  Kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en geluk spelen allemaal een rol in hoe goed ze spelen. Kies een team van vier om iedere minigame te winnen!
 • Vliegensvlugge Festivals:
  Speel de ene minigame na de andere in supersnelle series om de monumenten te winnen! Geen slome bordspellen meer voor jou!
 • Geweldige feesten:
  Iedere bijeenkomst verandert in een feest waarbij maximaal vier spelers meer dan 50 minigames (Wii) en 40 (Nintendo DS) kunnen spelen. Met Quickplay komen jij en je vrienden sneller bij de spellen.
Releasedatum VS: 
10 mrt 2009
Releasedatum EU: 
12 mrt 2009
Releasedatum VK: 
13 mrt 2009

Advertentie