Google+

Nieuwsarchief - 2022

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
Goodbye SNWgames, hello RosieSoCosy!

For those of you following me on Twitch, I recently made some changes to my Twitch channel. The biggest and most obvious one being, my new name! Which is RosieSoCosy. 😍

The Sims 4: Little Campers Kit Screenshots

Vandaag heeft De Sims 2 nieuwe kits aangekondigd. Één daarvan is De Sims 4: Kleine Kampeerders. Er zijn sindsdien 2 screenshots van de nieuwe kit vrijgegeven!

The Sims 4: Moonlight Chic Kit

Vandaag heeft De Sims 2 nieuwe kits aangekondigd. Één daarvan heet De Sims 4: Maanlicht Chic. Dit zijn 2 nieuwe screenshots van de nieuwe kit!

The Sims 4: Moonlight Chic Kit

De Sims heeft vandaag 2 nieuwe kits aangekondigd op hun socials!

STAY UP in The Sims - Television test card

Gisteren heb ik gepost over "THIS SEASON IT'S LIGHTS OUT"

We weten nu eindelijk wat het betekent en wat er gaat gebeuren!

The Sims heeft een nieuwe teaservideo gedeeld op Twitter als Facebook met het onderschrift "The fun starts when the sun goes down, so seize the night this season 🌇"

The Sims teaser "THIS SEASON IT'S LIGHTS OUT"

Vanochtend werd ik wakker en toen had The Sims ineens een nieuwe profielfoto en coverfoto op zowel Twitter als Facebook. De profielfoto heeft een neonachtige plumbob, en tussen "The" en "Sims" in de coverfoto staat dezelfde plumbob (maar dan met het licht aan). Daaronder staat dan nog "THIS SEASON IT'S LIGHTS OUT"

Ik vraag me af waar dat over gaat?

Mensen in de reacties speculeren dat het weer om een refresh van een al bestaand pakket gaat, zoals In de Natuur, Magisch Rijk en Beleef het Samen. Wat denk jij waar dit over gaat?

Hier is ook nog een korte teaservideo!

🚨BIG NEWS!🚨

We're making a game! 🎉

🌤️ PuffPals: Island Skies! 🌤️

Coming soon on Kickstarter! More details to come!💕

🔗 Kickstarter Notify Me page link! 🔗

Nieuwsarchief

Discord