Google+

EA kondigt De Sims 2 Nachtleven aan!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, april 5, 2005 - 23:00

Electronic Arts kondigt vandaag aan dat De Sims™ 2 Nachtleven momenteel wordt ontwikkeld door de Maxis™ studio, waar de immens populaire The Sims™-serie is gemaakt.

Lees meer...


EA KONDIGT DE SIMS 2 NACHTLEVEN AAN

De Sims gaan eens lekker een avondje stappen

Electronic Arts kondigt vandaag aan dat De Sims™ 2 Nachtleven momenteel wordt ontwikkeld door de Maxis™ studio, waar de immens populaire The Sims™-serie is gemaakt. Dit is het tweede uitbreidingspakket voor De Sims™ 2, dat de wereld in september 2004 veroverde als snelst verkopende PC-game ooit. Wereldwijd zijn op dit moment al meer dan 4,5 miljoen exemplaren verkocht. In De Sims 2 Nachtleven kunnen je Sims allerlei trendy plekken bezoeken in het compleet nieuwe uitgaanscentrum en hun leven wat spannender maken met de gloednieuwe dating-gameplay en een nieuw levensdoel dat zich richt op plezier hebben.

In De Sims 2 Nachtleven draait alles om activiteiten in de late uurtjes. Je kunt eropuit trekken met romantische bedoelingen, of gewoon de beest uithangen met je vrienden. Dankzij de nieuwe dating-gameplay kun je zien of de vonk overspringt tussen Sims, en of er dus kans is op een spannende romance. Dit nieuwe uitbreidingspakket bevat een splinternieuwe plezier-levenswens, zodat je Sims zich hun hele leven lang kunnen uitleven met onvergetelijke afspraakjes, nachtenlang dansplezier en stijlvolle etentjes. Geef je Sims een avondje uit dat ze nooit meer zullen vergeten met meer dan 125 nieuwe voorwerpen, zoals een echt DJ-hok en alles wat je nodig hebt om de ultieme nachtclub en VIP-lounge te ontwerpen.

"De fans van De Sims wilden altijd al graag hun Sims uit hun huizen halen," zegt Tim LeTourneau, senior producent. "Met De Sims 2 Nachtleven kun je nu je Sims uit hun keurige buitenwijkjes halen en in het wilde nachtleven storten, waar ze afspraakjes kunnen maken, een beetje kunnen rondhangen en tot zonsopgang de hipste plekken in de stad kunnen bezoeken."

De Sims 2 Nachtleven komt naar verwachting dit najaar uit onder het EA GAMES™-label. De Sims 2 is vereist om De Sims 2 Nachtleven te kunnen spelen.

Voor meer informatie over De Sims 2 en De Sims 2 Nachtleven, ga naar http://www.desims2.nl

Nieuwsarchief

Discord