Google+

Goodbye Anja

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
vrijdag, mei 13, 2005 - 23:00

Na ruim 2 jaar betrokkenheid bij de Sims Community, stopt Anja met haar moderator taken en co-burgemeesterschap.

Beste Simmers,

Dat ik de Sims community heb ontdekt was het december 2002. Het forum werd geopend begin 2003 en het was een kleine en heel gezellige community. In maart 2003 ben ik samen met Nita als moderator aangesteld.

De community is in de tussentijd explosief gegroeid, meer leden en moderators. De burgemeester ging wat anders doen en Nita en ik hebben een aantal van zijn taken overgenomen. Over het algemeen is het heel gezellig en de leden helpen elkaar goed.

Vanaf maandag 16 mei 2005 stop ik mijn werkzaamheden als moderator en burgemeester. Ik heb net mijn HBO-diploma gehaald en een huis gekocht. En daar zal dus veel van mijn vrije tijd in gaan zitten. Ook wil ik weer eens gewoon kunnen genieten van de Sims Community en van het Simmen. En vooral ook genieten van het echte leven.

De community is een hechte groep en ook de moderators zijn dat. Ik zal de community minder vaak kunnen bezoeken en zal jullie dan ook erg missen.

Een dikke knuffel,

Anja

Electronic Arts wil Anja hartelijk bedanken voor haar inzet en betrokkenheid als moderator en co-burgemeester van de Sims Community.

Nieuwsarchief

Discord