Google+

Juli Horoscoop

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, juni 30, 2005 - 23:20

Wat hebben de sterren voor jou in petto in juli? Bekijk de juli Nachtleven horoscoop om daar achter te komen.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?


Juli Horoscoop

De zomer is begonnen, dus bereid je voor op hete nachten! Of je nu een avond met je liefje doorbrengt in een bubbelbad onder de sterrenhemel, een gezellig avondje met je vrienden naar de bowlinghal gaat of in je favoriete nachtclub de mensen en mogelijkheden uitcheckt, deze maand gaat er heel wat gebeuren. Lees verder om te ontdekken wat er voor jou en je Sims in de broeierige juli maand in de sterren geschreven staat.

StierStier
Je trouwe bezoekjes aan de koffieshop op de hoek hebben eindelijk resultaat. Dat schatje dat in de bediening werkt wil een date met je. Je ochtenden zijn opeens zonniger en je koffie een stuk smakelijker.

TweelingTweeling
Je krijgt een blos op je wangen door een onverwacht 'cadeautje' van een date. En niet op een prettige manier! Had je het maar cool moeten aanpakken tijdens dat avondje stappen. Je zag deze romance rooskleurig tegemoet, maar nu ruikt de toekomst naar heel wat minder aangename zaken!

KreeftKreeft
Je intuïtie helpt je om je date moeiteloos te doorgronden, zodat je aan alle wensen kunt voldoen, zelfs voordat je date weet dat hij of zij wensen heeft. Het stellen van de juiste vragen helpt om erachter te komen wat je date wil, en zo krijg jij weer precies wat jij wilt.

LeeuwLeeuw
Settelen is voor huismussen. Je bent jong! Je bent adembenemend! Ga op stap, stort je in het nachtleven en profiteer ervan dat je single bent. Je hormonen zullen je dankbaar zijn.

MaagdMaagd
De huiselijke maagden trekken deze maand de stoute schoenen aan en gaan uit hun dak in de populairste nachtclubs. Maar pas op wie er op je afkomt, anders word je misschien het slachtoffer van een vreemde nieuwe liefde.

WeegschaalWeegschaal
Je gebalanceerde aanpak van het leven werkt meestal prima, maar soms is het beter om alle remmen los te gooien. Deze maand is het zover. Ga uit je dak en meld je morgen ziek op je werk. Het is misschien niet goed voor je carrière, maar het is geweldig voor je genotswens!

SchorpioenSchorpioen
Een eerste date met de intense en energieke Schorpioen is altijd een dolle boel, maar zorg er wel voor dat jij en je date dezelfde interesses hebben als jullie uitgaan, anders zou je na afloop wel eens het lijdend voorwerp kunnen worden van een hatelijke brief.

BoodschutterBoogschutter
Soms slaat de vonk gewoon niet over. Jij dacht de ware roodharige te zijn tegengekomen, maar de date blijkt een nachtmerrie te zijn. Een les voor de volgende keer: het gaat allemaal makkelijker als de aantrekkingskracht van twee kanten komt. Voel je dat iemand zich tot je aangetrokken voelt? Ga er dan voor!

SteenbokSteenbok
Je bent niet kieskeurig, je weet gewoon wat je wilt. Maak je verleidelijkheden en afknappers bekend en probeer iemand te vinden die je passies deelt... en je irritaties.

WatermanWaterman
Is je relatie een loden last? Het is tijd om te bedenken of je net zoveel uit je relatie als je erin stopt. Evalueer de situatie en zet er een punt achter als het niet meer is wat het zou moeten zijn. Een mysterieuze aankoop van een vrouw met een sjaal zou je wel eens een mooie tweede kans kunnen opleveren.

VissenVissen
Zou dit de ware liefde zijn? Je kunt er niet over uit hoe goed je nieuwe liefde en jij het met elkaar kunnen vinden. De bloemen die je hebt gekregen zijn net zo geweldig als de date die jullie hadden. Waarom heb je die koppelaar niet maanden geleden al gebeld?

RamRam
Je hebt altijd al gedacht dat je een nachtbraker was, maar de laatste tijd word je regelrecht depressief van daglicht. Waren het die mosselen? Of was het die kus? Blijf uit de zon tot je weet wat er mis is.

Nieuwsarchief

Discord