Google+

Nieuwe sets in De Sims 3 Store!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
zondag, oktober 16, 2011 - 02:04

Pas het spel volledig aan op nieuwe manieren met deze gloednieuwe sets uit De Sims 3 Store! Je Sims kunnen behalve van de gloednieuwe locaties, GRATIS cadeautjes en coole nieuwe thema's nu ook genieten van de hipste producten van dit seizoen.

Tover de buurt van je Sims om in een bruisende wijk door de Koninklijke Speelhal neer te zetten. Op deze ontmoetingsplek kunnen je Sims leuk samenkomen en genieten van de koninklijke bouwstijl.

Haal de sfeer van een wijnstreek in huis met de Druivenoogst Villameubels. Deze set zal ongetwijfeld in de smaak vallen. Kom helemaal tot rust met de Boho Vintage Mannencollectie. Met deze set kunnen je Sims aan iedereen laten zien hoe relaxed ze gekleed gaan.

Denk jij mazzel te hebben? Mis de Viva Las Vegas Slaapkamerset niet. Tover je Sims om tot winnaars, die keer op keer in hun eigen huis succes hebben!

Maar je kunt ook voor de oktober 2011-combinatie kiezen en alle nieuwe sets in één klap in huis halen!

Bekijk de nieuwe sets vandaag nog!

Er zijn ook leuke gratis items:

Breng vandaag nog een bezoekje aan De Sims 3 Store en download de GRATIS Herfstvruchtenset. Dit is het jaargetijde om gezellig samen te komen met vrienden en familie en het knus te maken in huis!

The Sims 3 The Sims 3 The Sims 3 The Sims 3 The Sims 3 The Sims 3

Nieuwsarchief

Discord