Google+

Win a Sims room! (Dutch/Belgian people only)

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, juli 9, 2013 - 20:08

De Nederlandse Sims pagina op Facebook heeft momenteel een supergave actie. Je kunt namelijk een studentenkamer winnen in Sims-style!

Is jouw kamer wel toe een een make-over? Doe dan mee en win een echte Sims 3 (studenten)kamer inrichting. Like en deel de post op onze pagina en vul onderstaand formulier in om kans te maken!

Zoals je ziet, je moet dus "vind ik leuk" klikken op deze post op De Sims Facebook pagina en de post ook delen. En niet vergeten om het formulier in te vullen!

Ik zou zeker meedoen als ik een kamer had. Ik heb een woonkamer, telt dat ook? :P

Nieuwsarchief

Discord