Google+

SimCity offline nu beschikbaar!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, maart 18, 2014 - 23:00

SimCity is eindelijk offline te spelen!

Hallo, Mijn naam is Meghan McDowell en ik ben de producer van de Single-player van SimCity, waarmee je offline kunt spelen. Vanaf vandaag kunnen SimCity-spelers overal ter wereld offline spelen. Als je meer wilt weten over het ontwikkelingsproces, lees dan Simon’s Engineering Offline Blog. Daarin vertelt hij over de 6½ maanden die dit project gekost heeft. Mijn taak is om jullie meer uit te leggen over hoe het allemaal werkt.

Lees de rest van de update op de SimCity website!

Facebook-reactieblok

Advertentie

Nieuwsarchief