Google+

Beleef het Samen Review?

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
maandag, december 7, 2015 - 17:00

Ik had voorlopig niet verwacht met De Sims 4: Beleef het Samen te kunnen spelen, aangezien ik op het moment druk bezig ben met sparen voor Bibi.

Dankzij EA Benelux heb ik vandaag onverwacht ineens een early access code gehad, wat betekent dat ik kan werken aan een review, en andere artikelen deze week!

Ik zal vandaag echrer niets fatsoenlijks kunnen publiceren (zeker aangezien ik ook nog aan de Adventskalender moet werken!) Maar ik doe mijn best om zoveel mogelijk in-game vast te leggen. Ik doe eerst screenshots, voor de site. En ik zal later deze week ook nog wat video's opnemen. Happy

Nieuwsarchief

Discord