Google+

Driedubbele Boostweek

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
dinsdag, augustus 23, 2016 - 21:10

Krijg alles onder de knie! De Sims 4 Driedubbele Boostweek: Vaardigheden en Carrières is Live

Heb je wel eens alle vaardigheidsniveaus van je Sims willen verhogen, maar waren ze allemaal 'te moe om te schilderen' of 'te verdrietig om te trainen'? Of probeerde je die carrièreladder te beklimmen, maar had je Sim domweg geen talent voor klimmen? Maak dan maar plaats in je agenda volgende week want De Sims 4™ Driedubbele Boostweek: Vaardigheden en Carrières is nu live en gratis* voor alle spelers!

Dus, wat houdt dat in? Simpel: van 22 augustus 19.00 uur tot 29 augustus 19.00 uur kunnen je Sims hun vaardigheden drie keer zo snel verbeteren, of een driedubbele werkprestatieboost verdienen voor carrières uit de basisgame. Ze hoeven alleen Jasmine Holiday maar op te zoeken (of haar te bellen) om zeven ingame dagen een vaardigheid- of carrièreboost te krijgen. Je kunt dit zo vaak als je wilt doen gedurende deze periode zodat je je Sims voldoende tijd geeft om de top van hun carrière te bereiken, of genoeg vaardigheden op te doen om dat geweldig nieuwe boek te schrijven. Maar je kunt maar één boost per keer inzetten. Als je om een vaardigheidboost vraagt terwijl je al een carrièreboost inzet, wordt die boost geannuleerd.

De Sims 4 Driedubbele Boostweek: Vaardigheden en Carrières is nu live dus pak wat snacks en ga lekker zitten; het is tijd om je Sims een meester in alles te laten worden!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste updates voor De Sims 4? Bekijk de updates voor het reactiesysteem van jaloerse Sims en kom meer te weten over de gratis oppasupdate.

*Je hebt alle updates en patches van de game nodig om te spelen.

Awww yes! Ik weet in ieder geval wel wat ik deze week ga doen! :D

Nieuwsarchief

Discord