Google+

Maak een speelafspraakje met het De Sims 4 Peuter Accessoirespakket, nu verkrijgbaar!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
donderdag, augustus 24, 2017 - 22:00

Vandaag is de dag! Het De Sims™ Peuter Accessoirespakket * is nu verkrijgbaar en bevat een aantal geweldige nieuwe voorwerpen en kledingstukken om de creativiteit van je peuters te ontwikkelen.

Een van de nieuwste aanvullingen van dit accessoirespakket is de mogelijkheid om kleintjes naar een speelafspraakje te sturen. Het levensstadium van een peuters is een belangrijke tijd voor kleintjes waarin ze leren lopen, uiting geven aan hun gevoelens en hun eigen kleine persoonlijkheden beginnen te vormen. Een speelafspraakje is een geweldige manier voor peuters om relaties op te bouwen en hun creativiteit te voeden.

Om een speelafspraakje te houden, selecteer je een volwassen Sim in het huishouden en gebruik je de telefoon om 'Een sociaal evenement plannen' en 'Speelafspraakje' te selecteren. Hier kun je de Sims selecteren die je uit wilt nodigen voor een speelafspraakje (maak je geen zorgen, de verzorgers van de kleintjes komen mee!). Zodra een speelafspraakje is begonnen, kunnen je peuters en hun vriendjes met het nieuwe poppenhuis spelen, van de nieuwe glijbaan roetsjen of door kleurrijke tunnels kruipen.

Sims-ouders kunnen ook wat heerlijke hapjes maken in de achtertuin met de nieuwe grill. Zet de nieuwe parasol op je kleintjes te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen en versterk je band met andere ouders terwijl de kleintjes spelen.

We kunnen niet wachten om te zien wat voor pret jullie kleintjes allemaal gaan beleven met het De Sims™ Peuter Accessoirespakket. Volg ons via Twitter, Instagram, en Twitch, vind ons leuk op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

*Om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en alle updates nodig.

Nieuwsarchief

Discord