Google+

SimCity Social - Nieuws

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy

Playfish heeft pas geleden aangekondigd dat ze The Sims Social en SimCity Social gaan sluiten. Je kunt er in de F.A.Q. meer over lezen.

De enige echte stadssimulatie is nu online

SCHIPHOL-RIJK, Nederland – 5 juli 2012 – SimCity™ Social heeft het lintje van ’s werelds grootste sociale netwerk doorgeknipt! Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) kondigde vandaag aan dat SimCity Social nu officieel beschikbaar is op Facebook. SimCity Social is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de getalenteerde mensen van Maxis en Playfish en bevat de beste kenmerken van SimCity, gecombineerd met geavanceerde sociale functies waardoor deze stadssimulatie voor iedereen beschikbaar is.

SimCity Social: More City, Less 'Ville

EA heeft ons vandaag deze officiële SimCity Social trailer gestuurd. Veel plezier met kijken! :D

SimCity Social

Ik was lekker aan het werk, toen ik besloot om een kleine pauze in te lassen en eventjes op Facebook ging. Fout! SimCity Social is net live gegaan en ik ben nu al verslaafd! Doe mee, voeg mij toe als je buurvrouw als je wilt, en speel SimCity Social!!

SimCity Social

The Critically-Acclaimed Simulation Franchise That Launched The City-Building Genre Stakes Claim On Facebook

Discord