Google+

SimCity Social: Klaar om te spelen?

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
maandag, juni 25, 2012 - 15:44
SimCity Social

Ik was lekker aan het werk, toen ik besloot om een kleine pauze in te lassen en eventjes op Facebook ging. Fout! SimCity Social is net live gegaan en ik ben nu al verslaafd! Doe mee, voeg mij toe als je buurvrouw als je wilt, en speel SimCity Social!!

SimCity Social

Facebook Reacties

Site Reacties

Marii
afbeelding van Marii

Joh, ik had niet gedacht dat ik het zo leuk vond!

zit er zelfs over te denken om simcity 5 misschien eens te gaan kopen Happy

Rosana
afbeelding van Rosana

Ja he. Ik had ook zoiets van. Eens kijken hoor. Hoe leuk kan SimCity op Facebook nou zijn. Nou, leuk dus! XD De nieuwe voor de PC ga ik sowieso aanschaffen maar of ik m leuk vind, zie ik pas als ik m heb haha. Vast wel. Ik vond alleen SimCity Societies niet leuk. Verder heb ik alle SimCity's altijd superleuk gevonden :D

Marii
afbeelding van Marii

Ja ik vind het echt heel erg leuk! :D echt ook verslavend eigenlijk :P

Hmm oke ik heb het echt nog nooit gespeeld, kwam niet verder dan sims, roller coaster en zoo tycoon en af wat vechtspellen.
Ach ik zie het ook wel als hij eenmaal uit is

Advertentie

Nieuwsarchief