Google+

Check deel 1 van onze SimCity hands-on preview!

Kleine opmerking: Ik ben op het moment druk aan het werk aan de nieuwe site. Ik wil de site echter niet helemaal offline halen, dus je kunt alles nog gewoon bekijken. Maar de werkzaamheden kunnen er wel voor zorgen dat sommige pagina's er een beetje raar uitzien. Het zal niet heel lang meer duren. Happy
vrijdag, januari 25, 2013 - 13:04

Eerder deze maand waren we uitgenodigd op een SimCity evenement in Nederland. Het is voor mij eigenlijk de eerste keer dat ik niet zelf ben gegaan. Cheetah (die jullie wellicht kennen van The Sims Zone) is naar het evenement geweest in mijn plaats. Dus bedankt Cheetah, voor het bijwonen van het evenement en natuurlijk ook voor het schrijven van het leuke artikel. De komende dagen zetten we de andere delen online.

Een kleine opmerking die ik nog even erbij wil zetten: we mochten screenshots maken. Echter, de producer (Jacon haber) moest deze wel goedkeuren, en we mogen er maar 10 van gebruiken. Dus om dat een beetje te compenseren (aangezien we uiteindelijk maar 7 unieke screenshots hebben), hebben we ook wat screenshots van Ocean Quigley in de preview gebruikt!

Ga (deel 1 van) onze preview lezen!

Nieuwsarchief

Discord